ALP Green Solutions B.V. levert LEDverlichting voor professionals

ALP Green Solutions B.V. is importeur en groothandel op het gebied van kwalitatief hoogwaardige LED verlichting voor professionals.

Vanuit ons centrale magazijn in Tilburg zijn wij in staat om installateurs, interieurbouwers en andere B2B klanten direct uit eigen voorraad LED TL buizen, LED panelen, led armaturen en aanverwante accessoires te leveren. Snel, van hoogwaardige kwaliteit en zonder poespas.

Een proactief en gedegen advies zullen wij onze klanten hierbij niet onthouden. Wij houden namelijk van een persoonlijke, no-nonsens aanpak en hechten veel waarde aan een goede zakelijke relatie op de langere termijn. Voor beide partijen een win-win situatie denken wij.

Doordat wij zelf importeren en extreem hoge eisen stellen aan de kwaliteit van onze artikelen, onderscheidt ons assortiment zich van andere leveranciers door een meer dan uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Onze prijzen weten wij namelijk laag te houden en onze klanten waarderen dat.

Deze bedrijfsfilosofie heeft er toe geleid dat wij inmiddels in Nederland en België toonaangevend zijn in de levering van de meest uiteenlopende LED verlichting. Onze kennis en jarenlange ervaring hebben hier zeker aan bijgedragen.

Bent u benieuwd? Probeer ons uit en informeer naar de mogelijkheden voor het aangaan van een (langdurige) samenwerking. Loop rustig bij ons binnen want de koffie staat voor u klaar!

Lees hieronder meer over de overige diensten die wij onze klanten graag bieden.

Ondersteuning bij een besparingsberekening

ALP Green Solutions B.V. biedt haar B2B klanten ook graag ondersteuning op het gebied van een professionele besparingsberekening. U levert alle gegevens aan en wij leveren u een praktisch uitgewerkt besparingsplan waarmee u terug kunt naar uw eigen klant. Wij hebben de expertise en de software en u kunt zich bezig houden met de werkzaamheden waarin ú goed bent. Handig, toch?

Op uw verzoek kunnen wij ook zelf op locatie van uw klant inventariseren wat de huidige kosten voor verlichting zijn, welke verlichting er aanwezig is én op welke manier men op deze kosten kan besparen.

Ons advies is altijd een praktisch uitgewerkt besparingsvoorstel over hoe men de kosten van verlichting kan verlagen. Indien gewenst kunt u aansluitend een proefinstallatie doen met de door ons voorgestelde LED lampen.

Ondersteuning bij het maken van een lichtplan

Bent u voor uw klant op zoek naar de juiste verlichting voor zijn of haar pand? Of wilt u weten of de ruimte conform alle normen en bestek verlicht wordt? Elke ruimte in een pand heeft een aparte functie en een daarbij passend type verlichting nodig. Dat legt men vast in een lichtplan. Per ruimte en per armatuur wordt een lichtbron gekozen, zodat deze voldoet aan de vereisten van het verlichtingsproject.

Wij kunnen u eventueel ondersteunen bij het opstellen van een volledig uitgewerkt Lichtplan. Of het nu gaat om een parkeergarage, magazijn, kantoor, hal, gang, toilet, wacht- of behandelruimte, onze medewerkers hebben de expertise en helpen u graag.

Informeer gewoon even naar de mogelijkheden!

Bied uw klant een gratis proefplaatsing aan

Is uw klant er nog niet helemaal zeker van of hij de stap naar LED verlichting wil maken? Biedt hem dan een gratis proefplaatsing aan zodat hij overtuigd raakt en een weloverwogen besluit kan nemen. U kunt onze LED verlichting geheel vrijblijvend (en uiteraard) kosteloos door uw klant laten testen.

Groothandel LEDverlichting

ALP Green Solutions B.V. is importeur van en groothandel in LED verlichting. Door onze rechtstreekse import, zijn wij in staat om LED verlichting tegen concurrerende prijzen en van uitstekende kwaliteit te bieden.

Naast onze eigen LED producten kunt u bij ons uiteraard ook terecht voor de LED verlichting van andere kwalitatief hoogwaardige merken en/of hele specifieke lampen dan wel armaturen. Geen vraag is ons te gek!

Alle artikelen zijn uiteraard voorzien van alle gangbare keurmerken en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.