Onze werkwijze bij het opstellen van uw lichtplan

LED verlichting is in de meeste gevallen een uitstekende investering. Iedere dag dat men wacht betaalt men te veel aan energiekosten. Kenmerkend voor de LED industrie zijn de vele kwaliteitsverschillen. Dat is precies de reden waarom een goed advies in combinatie met een gratis proefplaatsing zo belangrijk is.

Omdat onze B2B klanten niet altijd over de tijd of de juiste kennis beschikken, bieden wij hen ondersteuning aan. Onze hulp kan bestaan uit het uitwerken van de aangeleverde informatie tot een praktisch uitvoerbaar lichtplan of uit een bezoek aan uw klant om ter plekke te inventariseren. U geeft zelf uw voorkeur aan.

Geeft u het graag volledig uit handen, dan bevat onze werkwijze de volgende vijf stappen:

1) Kennismakingsgesprek

Tijdens dit gesprek maken wij kennis met uw klant en bespreken zijn of haar wensen. Wat wilt men graag bereiken door over te stappen op LED verlichting. Dit kan een besparing zijn op de energiekosten en onderhoud, een verbeterd lichtplan of misschien wil men graag een totaal nieuwe sfeer creëren.

2) Inventarisatie

Tijdens het kennismakingsgesprek lopen we door het pand om de huidige situatie in kaart te brengen. Onze vakkundige medewerkers kunnen dan gelijk met ideeën komen die ervoor zorgen dat uw klant zijn doelstellingen bereikt. Mocht het nodig zijn om een nieuw lichtplan te maken dan verzorgen we dit graag voor u.

3) Terugverdiencalculatie

LED verlichting betekent een investering en het doel van een investering is om rendement te maken. We brengen de huidige situatie volledig in kaart. Door de huidige verlichting door LED te vervangen gaat men besparen. Door de besparing is de investering binnen een bepaalde periode terugverdiend. Wij brengen voor uw klant in kaart hoe lang dat duurt en wat hun jaarlijks rendement is na de terugverdientijd.

4) Gratis proefplaatsing

Als men het rendement interessant vindt, dan kunt u een gratis proefplaatsing aanbieden. Zo kan men zelf ervaren hoe de LED verlichting er in hun eigen omgeving uit ziet.

5) Uitlevering en/of installatie

Als uw klant overtuigd is en akkoord gaat met uw offerte, dan kunnen we in overleg met u een leveringsdatum bepalen en kunt u overgaan tot de installatie bij uw klant.