We wijzen je graag op het volgende:

5 jarig bestaan

Wist u dat we al 5 jaar bezig zijn met het beklimmen van de "top"?
Om dit heugelijk feit op gepaste wijze te vieren heeft
Lees meer...

EIA-update armaturen van ALP

De overheid heeft de eisen aangescherpt om in aanmerking te komen voor de EIA-subsidie. Een armatuur moet nu voldoen aan een levensduur van tenminste L90B50 na 50.000 branduren.

Lees meer...

Nieuw in het assortiment:

In de lijn van de bestaande Tri-Proof IP65 IK10 armaturen en montagebalken is een uitbreiding gekomen.

Lees meer...

Nieuw: Montagebalken

Ben je op zoek naar een breed toepasbaar armatuur? Dan is de ALP montagebalk dé oplossing voor jou. Want of het nu om verlichting van magazijnen, van op- en
overslaghallen of onder verdiepingsvloeren gaat, onze balk heeft er de juiste mogelijkheden voor. Hij is er in jouw gewenste vermogen en in de voor jou perfecte afmeting. En het mooiste van alles: wij zorgen dat deze steeds uit voorraad leverbaar is. Zo kun je er altijd mee aan de slag. Waar en wanneer je maar wilt.

Lees meer...

TV opnames Doe maar duurzaam RTLZ

Tijdens het Paasweekend heeft onze directeur eigenaar Rogier Vernooij zijn televisiedebuut gemaakt. Hiermee zijn we weer verder geklommen naar de “top”!

Lees meer...

ALP EasyFit: trek, klik, klaar

ALP EasyFit is dé perfecte oplossing voor kantoren en magazijnen die willen upgraden naar led-verlichting. EasyFit is, zoals de naam al doet vermoeden, ontzettend makkelijk te monteren. Er is een passend model voor alle bestaande lijnverlichtingssystemen ter wereld. En nou juist dát maakt onze oplossing uniek. De huidige infrastructuur blijft intact en een hoog rendement is geen streven maar een zekerheid. Nog binnen de garantietermijn van vijf jaar verdien je de investering terug. Om nog maar niet te spreken over de lange levensduur van deze led-module. Voor de komende 15 tot 20 jaar zit je gebakken! Zonder dat hier maar een schroevendraaier aan te pas komt. Ook het licht gezien?

Lees meer...