We wijzen je graag op het volgende:

De ALP Easy Bandrasterarmaturen is snel leverbaar in alle maten en kleuren met of zonder luchtsleuven. Dit in verband met de diverse type klimaatplafonds. Efficiënt licht door hoge lumen watt verhouden (140 lm/watt) en lage verblindingsfactor (UGR <19) Tevens is de driver verstelbaar in 4 wattages.

ALTIJD EEN PASSENDE OPLOSSING

De ALP Easy Bandrasterarmaturen gaan wij leveren in een daarvoor speciaal ontworpen rolcontainer. Bedrijven effi ciënt verduurzamen met LED verlichting is toch ons gezamenlijke doel? Naast het verduurzamen via het leveren en plaatsen van LED verlichting, willen we ook de afvalberg verkleinen door geen verpakkingsmateriaal te gebruiken. We hebben samen met een producent van rolcontainers een op maat geproduceerde container (geheel gemaakt van gerecycled staal) ontwikkeld welke gebruikt gaat worden als pick kar en rolcontainer voor transport.

Deze rol/pick container is voorzien van sleuven in de bodem en losse afstandhouders. Hierdoor kan men per project picken en transporteren. De monteurs kunnen dan op het project de rol/pick container meenemen en zo kamer voor kamer of rij voor rij afwerken. Hierdoor stijgt de effectiviteit en effi ciëntie van de installatie op locatie. Tevens kunnen de conventionele/oude armaturen in deze rolcontainers retour gestuurd worden zodat wij van ALP deze milieuvriendelijk verwerken en afvoeren.